Parlamentul britanic va dezbate şi va vota planul B al Acordului Brexit. Pe ce dată va prezenta Theresa May planul

Parlamentul britanic va dezbate şi vota pe data de 29 ianuarie planul B al acordului Brexit care va fi prezentat de premierul Theresa May, a anunţat joi liderul Camerei Comunelor, Andrea Leadsom, relatează Reuters.

1756 afișări
Imaginea articolului Parlamentul britanic va dezbate şi va vota planul B al Acordului Brexit. Pe ce dată va prezenta Theresa May planul

Parlamentul britanic va dezbate şi vota pe data de 29 ianuarie planul B al Acordului Brexit

Acordul negociat de Theresa May cu reprezentanţii UE a fost respins de către parlament cu o majoritate covârşitoare la începutul acestei săptămâni.

Leadsom a declarat că premierul îşi va inainta propunerea şi va transmite un comunicat cu următorii paşi în cursul zilei de luni.

”O zi întreagă de dezbateri pe baza moţiunii vor avea loc marţi 29 ianuarie, apoi va fi supusă votului camerei”, a transmis aceasta Parlamentului.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici