Patru persoane luate ostatice la o bancă din centrul Moscovei. UPDATE: Toţi ostaticii au fost eliberaţi, autorul s-a predat

Un individ a luat ostatici, miercuri seară, în sediul unei bănci din centrul Moscovei, ameninţând că se va arunca în aer, relatează site-ul agenţiei Sputnik. UPDATE: Autorul luării de ostatici de la Moscova s-a predat, autorităţile stabilind că dispozitivul pe care îl avea asupra sa nu era o bombă, iar toţi ostaticii au fost eliberaţi, informează site-ul agenţiei Interfax.

3496 afișări
Imaginea articolului Patru persoane luate ostatice la o bancă din centrul Moscovei. UPDATE: Toţi ostaticii au fost eliberaţi, autorul s-a predat

Patru persoane luate ostatice la o bancă din centrul Moscovei. UPDATE: Toţi ostaticii au fost eliberaţi, autorul s-a predat

Un individ a luat ostatici, miercuri seară, în sediul unei bănci din centrul Moscovei, ameninţând că se va arunca în aer. Incidentul a avut loc la o filială Citi Bank din centrul capitalei Rusiei. Patru persoane au fost luate ostatice de un individ care ameninţa că se va arunca în aer. Echipe ale forţelor speciale au fost trimise la locul incidentului. "Sunt sechestraţi patru angajaţi ai băncii", declara o sursă citată de agenţia Sputnik. Trei ostatici au fost eliberaţi iniţial, după care agresorul s-a predat. Ultimul ostatic a fost eliberat.

Atacul nu pare a fi un act terorist.

Conform agenţiei Sputnik, autorul atacului este un om de afaceri care întâmpină probleme financiare, Aram P., în vârstă de 60 de ani.

Bărbatul a postat o înregistrare video: "Astăzi, 24 august 2016, voi comite un act care va fi o încălcare a Codului Penal".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici