Poliţia din Koln a reţinut sute de bărbaţi de origine africană pentru a evita posibile agresiuni în noaptea de Anul Nou

Poliţia din oraşul german Koln a reţinut sute de persoane "aparent de origine africană" ca parte a operaţiunilor menite să prevină repetarea agresiunilor, în principal sexuale, care au avut loc anul trecut în noaptea de Anul Nou, scrie The Associated Press.

3378 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Koln a reţinut sute de bărbaţi de origine africană pentru a evita posibile agresiuni în noaptea de Anul Nou

Poliţia din Koln a reţinut sute de bărbaţi de origine africană pentru a evita posibile agresiuni în noaptea de Anul Nou (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Potrivit poliţiei, bărbaţii au fost reţinuţi în incinta a două staţii de tren, unde aceştia urmează să fie identificaţi şi interogaţi.

Autorităţile au desfăşurat peste 1.500 ofiţeri de poliţie la Koln pentru a asigura securitatea în timpul festivităţilor cu ocazia de Anul Nou.

Până duminică dimineaţa, poliţia a primit informaţii despre două femei din Koln care au fost ţina unei agresiuni sexuale. Un bărbat a fost arestat în acest caz.

Anul trecut mai multe sute de femei au depus plângeri că au fost agresate, de Revelion, în Gara centrală din Koln şi în alte locuri din oraş.

Agresiuni similare au avut loc în Hamburg şi Stuttgart.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici