Presa rusă speculează că Vladimir Putin s-a căsătorit cu sportiva Alina Kabaieva. Cei doi, surprinşi cu verighete

Presa rusă speculează că preşedintele Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, s-a căsătorit în secret cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, în vârstă de 30 de ani, în contextul în care cei doi au apărut în public purtând verighete, informează blogul publicaţiei Daily Mail.

23266 afișări
Imaginea articolului Presa rusă speculează că Vladimir Putin s-a căsătorit cu sportiva Alina Kabaieva. Cei doi, surprinşi cu verighete

Vladimir Putin si Alina Kabaieva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele Rusiei se află zilele acestea la Soci, unde se desfăşoară Jocurile Olimpice de Iarnă. Putin a afişat o posibilă verighetă în cursul întâlnirii pe care a avut-o cu şeful Statului Major al armatei egiptene, aflat în vizită în Rusia.

La rândul ei, fosta gimnastă Alina Kabaieva, în vârstă de 30 de ani, a purtat o verighetă la un eveniment sportiv desfăşurat în oraşul Nizhnekamsk.

În acest context, în mediile online au apărut o serie de speculaţii despre o posibilă căsătorie secretă a celor doi.

Zvonuri similare apăruseră şi în septembrie 2013, când un cunoscut avocat anunţa că Vladimir Putin s-a căsătorit religios la Mănăstirea Iverskicu cu sportiva Alina Kabaieva. Kremlinul a respins, la acea vreme, informaţiile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici