Preşedintele Chinei s-a întâlnit la Beijing cu mai mulţi oameni de afaceri din SUA. China încearcă să atragă investitorii străini după o scădere de 8%

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, s-a întâlnit miercuri cu mai mulţi oameni de afaceri din SUA. Întâlnirea a avut loc la Marea Sală a Poporului din Beijing. Guvernul chinez încearcă să atragă investitorii străini, iar companiile internaţionale caută asigurări cu privire la noile reglementări.

483 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Chinei s-a întâlnit la Beijing cu mai mulţi oameni de afaceri din SUA. China încearcă să atragă investitorii străini după o scădere de 8%

Preşedintele Chinei s-a întâlnit la Beijing cu mai mulţi oameni de afaceri din SUA

Guvernul de la Beijing vrea să stimuleze creşterea economică în acest an. Asta după ce investiţiile străine directe în China s-au redus cu 8% în 2023, investitorii fiind nemulţumiţi de o serie de măsuri luate de autorităţile chineze pentru creşterea securităţii naţionale.

Aproximativ 20 de companii au fost invitate să participe la întâlnirea de miercuri, potrivit unor surse din domeniul economic, citate de Reuters. Întâlnirea a ţinut aproximativ 90 de minute, dar nu se ştie ce s-a discutat în spatele uşilor închise.

Discuţiile s-au desfăşurat în Sala de Est, care este rezervată unor ceremonii şi întâlniri importante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici