Preşedintele Donald Trump, asasinat într-o înregistrare video de propagandă din Iran. Ce alţi lideri ai lumii sunt vizaţi de atacuri

O înregistrare video de propagandă a fost distribuită de agenţia de ştiri controlată de statul iranian, în imagini putând fi văzute asasinările a mai multor lideri din lume, precum Donald Trump şi premierul Israelului Benjamin Netanyahu, scrie Daily Mail.

3969 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Donald Trump, asasinat într-o înregistrare video de propagandă din Iran. Ce alţi lideri ai lumii sunt vizaţi de atacuri

Sursa FOTO: Twitter @DaveVescio

Imaginile, care au fost pentru prima dată publicate de agenţia de ştiri semi-oficială Fars pe 10 ianuarie, îi arată pe oficialii din Iran în timp ce plănuiesc răzbunarea generalului Qasem Soleimani, ucis într-un atac cu dronă de forţele armate americane.

Un grup de bărbaţi se strânge în jurul unui panou cu posibile ţinte, care includ Secretarul de Stat american Mike Pompeo, precum şi Prinţul Moştenitor al Arabiei Saudite Mohammad bin Salman Al Saud.

Oficialii iranieni pot fi auziţi cum spun că „vor se prindă peştele mare”, în timp ce alţii spun că „ar trebuie vizate capurile lor”, scrie Daily Mail.

Înregistrarea şocantă arată apoi Capitoliul Statelor Unite ale Americii cuprins de flăcări, înainte ca forţele iraniene să intre cu forţa în Casa Albă.

La scurt timp, Donald Trump poate fi văzut mort pe podea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici