Prinţul Harry va reveni în Afganistan, participând direct la operaţiuni antitalibane

Comandanţii militari britanici şi regina Elisabeta au aprobat participarea prinţului Harry la operaţiunile antitalibane din Afganistan.

557 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry va reveni în Afganistan, participând direct la operaţiuni antitalibane

Prinţul Harry va reveni în Afganistan, participând direct la operaţiuni antitalibane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul în vârstă de 26 de ani, cunoscut în armată drept "căpitanul de Wales", va participa la misiuni de lansare a rachetelor Hellfire spre poziţii ale talibanilor, dintr-un elicopter militar Apache, scrie ziarul The Sun, în ediţia electronică.

După finalizarea pregătirii pentru a pilota un astfel de elicopter şi a folosi echipamentele din dotare, Harry va avea misiunea de furnizare de sprijin aerian trupelor aflate la sol şi a distruge poziţiile talibanilor afgani.

În cazul în care elicopterul s-ar prăbuşi, prinţul Harry va trebui să se descurce singur, cel puţin o vreme, pe teritoriul inamic, în condiţiile în care ar fi o pradă importantă pentru talibani şi pentru membrii al-Qaida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici