PROCESUL CRIMINALULUI DIN OSLO: Procurorii norvegieni au difuzat imagini care surprind explozia produsă de Breivik

Procurorul Svein Holden a prezentat la tribunalul din Oslo o înregistrare a camerelor de supraveghere care surprinde explozia provocată de Anders Behring Breivik în capitala Norvegiei.

493 afișări
Imaginea articolului PROCESUL CRIMINALULUI DIN OSLO: Procurorii norvegieni au difuzat imagini care surprind explozia produsă de Breivik

Procurorii norvegieni au difuzat imagini care surprind explozia produsă de Breivik (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În imagini se văd oameni care se îndreptau spre camioneta-capcană în momentul producerii exploziei, în apropierea sediului Guvernului norvegian.

Breivik nu a arătat niciun fel de emoţie în timpul difuzării imaginilor.

Breivik, care acum are 33 de ani, parcase camioneta plină cu substanţe explozive în centrul oraşului Oslo, în apropierea sediului Guvernului. Premierul Jens Stoltenberg nu se afla în clădire în momentul exploziei soldate cu opt morţi.

Ulterior, Breivik a mers pe Insula Utoeya, deghizat în poliţist, împuşcând mortal 69 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici