Putin a primit replica din Germania, la câteva ore după ce îi atacase pe oficialii nemţi

Vicecancelarul german Robert Habeck a avut un discurs coroziv la adresa şefului rus, la Congresul Verzilor.

65423 afișări
Imaginea articolului Putin a primit replica din Germania, la câteva ore după ce îi atacase pe oficialii nemţi

Robert Habeck

„Putin, cu războiul său, atacă oamenii, îi atacă pe ruşi înşişi”, „deci Putin nu trebuie să câştige”, sunt afirmaţii ale vicecancelarul german Robert Habeck, care, vorbind la Congresul Verzilor, a subliniat că nici măcar celor trimişi în Ucraina de preşedintele rus nu le place acest război.

„Războiul a adus frica înapoi în ţara noastră şi în Europa. O teamă existenţială, a celor care nu ştiu dacă vor putea plăti facturile. Chiar şi în companii”, a insistat el, subliniind că acestea nu sunt ceva abstract „sunt locurile în care lucrăm”.

Declaraţia vine la câteva ore după ce Putin a afirmat că Germania a ales să-şi subordoneze interesele NATO decât propriilor cetăţeni, care suferă de pe urma crizei din energie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici