RECORD NEGATIV. Ţara care a înregistrat aproape 35.000 de cazuri noi de coronavirus în 24 de ore

  • Brazilia a înregistrat 34.918 cazuri de coronavirus în 24 de ore, relatează Aljazeera.
  • Unul dintre oficialii care conduc politica de răspuns a ţării la criză COVID-19 a susţine că focarul este sub control.
  • De asemenea, Brazilia a înregistrat 1.282 de decese COVID-19, aducând numărul cazurilor de fatalitate confirmate la 45.241
43950 afișări
Imaginea articolului RECORD NEGATIV. Ţara care a înregistrat aproape 35.000 de cazuri noi de coronavirus în 24 de ore

Un nou record negativ pentru Brazilia: 34.918 de noi cazuri în 24 de ore/ Oficial: Nu vedem încetinirea transmisiei

Walter Braga Netto, şeful biroului preşedintelui, Jair Bolsonaro, a declarat că totul este sub control.

"Există o criză, suntem alături de familiile îndurerate, dar este o criză care poate fi gestionată", a spus Braga Netto la un eveniment organizat de Asociaţia Comercială din Rio de Janeiro.

Oficialul şi-a bazat afirmaţia pe numărul de decese pe milion de oameni, ce sugerează că ţara se descurcă mai bine decât multe naţiuni europene.

Însă Carissa Etienne, care este directorul Organizaţiei Panamericane pentru Sănătate, a spus într-o informare video de la Washington că Brazilia este o preocupare majoră.

"Nu vedem încetinirea transmisiei în Brazilia", a spus Etienne.

Cea mai mare ţară din America Latină are aproximativ un sfert din cele patru milioane de cazuri de coronavirus din America şi aproape 25% din decese, a spus ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici