Ruby a admis din nou că a minţit anchetatorii în privinţa petrecerii unor seri alături de Berlusconi

Ruby, tânăra marocană care ar fi fost plătită de către Silvio Berlusconi pentru prestaţii sexuale, a afirmat din nou, vineri, în faţa tribunalului că i-a minţit pe anchetatori cu privire la petrecerea unor seri alături de Il Cavaliere.

329 afișări
Imaginea articolului Ruby a admis din nou că a minţit anchetatorii în privinţa petrecerii unor seri alături de Berlusconi

Ruby a admis din nou că a minţit anchetatorii în privinţa petrecerii unor seri alături de Berlusconi (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Îmi pare rău că am spus minciuni în faţa procurorilor. Majoritatea lucrurilor pe care le-am spus atunci nu erau adevărate", a declarat dansatoarea Karima El-Mahroug, în vârstă de 21 de ani, cunoscută ca "Ruby, hoaţa de inimi", în faţa Curţii din Milano, în cadrul unui proces vizând apropiaţi de-ai lui Berlusconi acuzaţi că i-au furnizat prostituate.

Tânăra marocană le-a relatat judecătorilor că Berlusconi şi contabilul său i-au dat 187.000 de euro (243.000 de dolari americani) bani lichizi. Vineri însă, a explicat că a "inventat" această sumă.

Tânăra Karima El Mahroug se află în centrul acestui proces, precum şi al unuia care îl vizează direct pe Berlusconi, acuzat că a plătit prestaţii sexuale pe când aceasta era minoră şi a făcut presiuni asupra poliţiei pentru a o elibera, după ce a fost reţinută pentru furt.

Ruby, fostă dansatoare într-un club de noapte din Milano, a depus mărturii în faţa tribunalului, pentru a doua oară în ultimele opt zile.

Săptămâna trecută, vineri, ea afirmase deja că a minţit şi a dat asigurări că "nu a fost vreodată prostituată".

De asemenea, ea a revenit asupra unei mărturii potrivit căreia Berlusconi ar fi primit şedinţe de striptease pentru "stimulare corporală" în vila sa de la Arcore, în apropiere de Milano. Ea a precizat că tinerele care ar fi luat parte au fost îmbrăcate sumar, dar nu s-au dezbrăcat complet şi nici nu au avut "contact corporal" cu miliardarul.

Şi alte tinere au dat detalii despre seri fierbinţi organizate în vila lui Berlusconi.

În acest proces, numit "Ruby bis", compar inclusiv trei prieteni de-ai lui Berlusconi, şi anume impresarul artistic Lele Mora, Emilio Fede, un fost prezentator de televiziune, şi Nicole Minetti, fost consilier regional în Milano.

În primul proces în care este implicată Ruby - al cărui verdict este aşteptat la sfârşitul lunii iunie -, Parchetul a cerut împotriva lui Berlusconi şase ani de închisoare şi interdicţia pe viaţă de a exercita un mandat public.

Procurorul Ilda Boccassini, care a făcut un rechizitoriu săptămâna trecută împotriva lui Silvio Berlusconi, a primit o ameninţare cu moartea, sub forma unui plic care conţinea două gloanţe.

Ea a cerut o pedeapsă de şase ani de închisoare împotriva fostului preşedinte al Consiliului de Miniştri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici