Rusia denunţă afirmaţiile ministrului ucrainean de Externe, care a spus că Putin este un "nenorocit" - VIDEO

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Deşciţa, a declarat sâmbătă, în cursul protestelor desfăşurate la ambasada Rusiei din Kiev, că preşedintele rus, Vladimir Putin, este "un nenorocit", incidentul stârnind reacţia vehementă a Moscovei.

1859 afișări
Imaginea articolului Rusia denunţă afirmaţiile ministrului ucrainean de Externe, care a spus că Putin este un "nenorocit" - VIDEO

Rusia denunţă afirmaţiile ministrului ucrainean de Externe, care a spus că Putin este un "nenorocit" - VIDEO (Capură video)

O înregistrare video filmată sâmbătă îl surprinde pe Andrei Deşciţa afirmând textual: "Putin este un nenorocit".

Declaraţia a fost făcută în faţa sutelor de manifestanţi care au atacat ambasada Rusiei din Kiev după ce insurgenţii proruşi au doborât un avion militar ucrainean, provocând moartea a 49 de persoane.

Rusia a denunţat lipsa de acţiune a forţelor de ordine ucrainene, care "nu au făcut nimic pentru protejarea ambasadei, ceea ce reprezintă o gravă încălcare a angajamentelor internaţionale ale Ucrainei".

"Petro Poroşenko ar trebui să îşi schimbe ministrul de Externe. Nu ştie să se controleze", a reacţionat Aleksei Pucikov, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici