Şase morţi şi zeci de răniţi într-un atentat care a vizat un tren de călători, în Pakistan

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 19 au fost rănite după ce două bombe au explodat la bordul unui tren de pasageri, în provincia pakistaneză Balucistan, informează site-ul postului Al Jazeera.

157 afișări
Imaginea articolului Şase morţi şi zeci de răniţi într-un atentat care a vizat un tren de călători, în Pakistan

Şase morţi şi zeci de răniţi într-un atentat care a vizat un tren de călători, în Pakistan

Atacurile s-au produs vineri dimineaţă şi au vizat un tren Jaffar Express care se îndrepta spre Rawalpindi.

În urma exploziilor, trenul a oprit în apropierea satului Mach, situat la 65 de kilometri sud-est de capitala provinciei Quetta.

"Exploziile au avariat două vagoane de călători, provocând moartea a şase persoane şi rănirea altor 19", a declarat Imtiaz Ahmad, un oficial din cadrul Căilor ferate pakistaneze.

Atentatul a fost revendicat de grupul separatist Armata de Eliberare Baloch.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici