Scandal pe Aeroportul Fiumicino din Roma: Poliţia a intervenit pentru a calma pasageri furioşi

Poliţia a fost chemată duminică pe Aeroportul Fiumicino din Roma să calmeze pasageri furioşi din cauza întârzierilor companiei aeriene low-cost Vueling, relatează DPA în pagina electronică.

2460 afișări
Imaginea articolului Scandal pe Aeroportul Fiumicino din Roma: Poliţia a intervenit pentru a calma pasageri furioşi

Scandal pe Aeroportul Fiumicino din Roma: Poliţia a intervenit pentru a calma pasageri furioşi

Pasageri au început să arunce cu sticle de apă către personalul Vueling, potrivit Ansa. Într-o înregistrare video difuzată de postul SkyTG24 apar persoane strigând şi lovind obiecte de puncte de check-in ale companiei.

Ei făceau parte dintr-un grup de aproximativ 200 de persoane al căror zbor către Lefkada, în Grecia, programat iniţial pentru sâmbătă după-amiaza prezenta o întârziere de peste 24 de ore.

ENAC, organismul de supraveghere al aviaţiei civile, a anunţat duminică faptul că Vueling riscă să-şi piardă licenţa de zbor în cazul în care continuă să-şi anuleze zborurile la Fiumicino şi dacă nu le oferă asistenţă pasagerilor blocaţi. La câteva ore după ultimatum, ENAC a anunţat că Vueling a luat măsuri.

Toate zborurile cu plecare de la Fiumicino au fost perturbate săptămâna trecută, în urma unui incendiu de vegetaţie, care a izbucnit miercuri în apropiere de pistele aeroportului, şi unei pene de curent joi. Însă Vueling a fost criticată drept cea mai lentă companie aeriană în reluarea completă a serviciilor.

Şeful pentru operaţiuni Fernando Val a recunoscut existenţa unor probleme, într-o conferinţă de presă, la Roma, sâmbătă seara, dar a declarat că o firmă locală care reprezintă Vueling la Fiumicino este responsabilă în cea mai mare parte pentru aceste probleme şi a promis să ajute pasagerii.

Vueling face parte din International Airlines Group, alături de British Airways şi Iberia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici