Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Polonia acţionează cu scopul de a cuceri teritorii din vestul Ucrainei / Nikolai Patruşev a prezentat mai multe declaraţii false ca "dovezi"

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, a declarat că Polonia acţionează cu scopul de a cuceri teritorii din vestul Ucrainei. În dovezile prezentate el a citat mai multe declaraţii pe care le-a manipulat pentru a servii nativei sale

2160 afișări
Imaginea articolului Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Polonia acţionează cu scopul de a cuceri teritorii din vestul Ucrainei / Nikolai Patruşev a prezentat mai multe declaraţii false ca "dovezi"

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Polonia acţionează cu scopul de a cuceri teritorii din vestul Ucrainei / Nikolai Patruşev a prezentat mai multe declaraţi false ca dovezi

Nikolai Patruşev a spus că partenerii "regimului de la Kiev" nu se feresc să profite de situaţia actuală pentru a-şi promova propriile interese şi au planuri speciale pentru teritoriile ucrainene.

"Se pare că Polonia face deja demersuri pentru a pune mâna pe teritoriile din vestul Ucrainei", a declarat Patruşev.

Potrivit acestuia, acest lucru a fost confirmat de vizita preşedintelui polonez Andrzej Duda la Kiev şi de cuvintele sale potrivit cărora "în curând graniţa dintre Polonia şi Ucraina va înceta să mai existe".

În realitate, la începutul lunii mai, Duda a propus încheierea unui nou acord de prietenie între Polonia şi Ucraina şi a mai spus că graniţa dintre aceste două ţări ar trebui să unească, nu să dezbine.

Patruşev a mai spus că "o serie de state lucrează deja în mod activ la dezmembrarea Ucrainei".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici