Sute de persoane au fost arestate la Londra în urma protestelor activiştilor pentru mediu

Autorităţile de la Londra au anunţat că 570 de persoane au fost reţinute în cele patru zile de proteste ale activiştilor pentru mediu, potrivit Associated Press.

202 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane au fost arestate la Londra în urma protestelor activiştilor pentru mediu

Sute de persoane au fost arestate la Londra în urma protestelor activiştilor pentru mediu

Activiştii pentru mediu încearcă de patru zile să blocheze mai multe zone din capitala britanică pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice şi pentru a-i determina pe locuitorii metropolei să facă mai multe pentru stoparea încălzirii globale.

Actriţa Emma Thompson s-a alăturat şi ea manifestaţiilor organizate de grupul Extinction Rebellion, în centrul Londrei. „Sunt foarte fericită să pot să mă alătur vouă şi să îmi fac vocea auzită alături de aceşti tineri care au inspirat o mişcare cu totul nouă”, a declarat aceasta.

Protestatarii au reuşit să închidă podul Waterloo pentru vehicule, însă un protest similar organizat la aeroportul Heathrow a atras un număr scăzut de participanţi, iar activitatea acestuia nu a fost afectată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici