Thailanda confirmă şase noi cazuri de coronavirus. Cât a crescut numărul victimelor din regiune

Thailanda a confirmat marţi încă şase cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în rândul turiştilor veniţi din China, ducând numărul total de îmbolnăviri la 14, a declarat un oficial din domeniul sănătăţii, citat de Reuters.

1514 afișări
Imaginea articolului Thailanda confirmă şase noi cazuri de coronavirus. Cât a crescut numărul victimelor din regiune

Sursa: Profimedia Images

Cinci dintre noile cazuri, cu vârste cuprinse între 6 şi 70 de ani, provin din provincia Hubei şi fac parte din aceeaşi familie, a declarat directorul general al Departamentului de Control al Îmbolnăvirilor, Tanarak Plipat.

Celălalt pacient a venit dintr-un alt oraş din China, Chongqing, a adăugat Tanarak.

Departamentul va scana acum toţi pasagerii soşiîi din China, a declarat secretarul permanent de sănătate publică, Sukhum Kanchanapimai.

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat marţi că 106 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 4.515.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici