TRAFIC aerian perturbat pe aeroportul din Frankfurt: O eroare la sistemul IT a dat peste cap programarea zborurilor. Toate cursele ar putea fi anulate

O eroare la sistemul informatic perturbă zborurile programate marţi pe aeroportul din oraşul german Frankfurt şi ar putea provoca anularea tuturor curselor, a anunţat operatorul aerian Fraport, relatează site-ul agenţiei Reuters.

891 afișări
Imaginea articolului TRAFIC aerian perturbat pe aeroportul din Frankfurt: O eroare la sistemul IT a dat peste cap programarea zborurilor. Toate cursele ar putea fi anulate

TRAFIC aerian perturbat pe aeroportul din Frankfurt: O eroare la sistemul IT a dat peste cap programarea zborurilor. Toate cursele ar putea fi anulate

Doar câteva zboruri au fost afectate până în prezent, dar nu au fost oferite detalii suplimentare. Nu este clar cât va dura rezolvarea problemei, dar specialiştii IT ai companiei Fraport au exclus posibilitatea unui atac cibernetic.

Conducerea aeroportului german a îndemnat pasagerii să verifice situaţia zborurilor pe site-urile companiilor aeriene în cauză.

Aeroportul din Frankfurt este al patrulea cel mai mare aeroport din Europa, gestionând peste 60 de milioane de pasageri în 2016. Aeroportul are o medie de aproape 1.300 de decolări şi aterizări pe zi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici