Trei morţi şi cel puţin şase răniţi în rândul spectatorilor, la un raliu în Scoţia

Trei persoane au murit şi cel puţin alte şase au rănite sâmbătă, după ce două maşini au intrat într-o mulţime de spectatori, la un raliu în Scoţia, relatează BBC News online.

426 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi cel puţin şase răniţi în rândul spectatorilor, la un raliu în Scoţia

Trei morţi şi cel puţin şase răniţi în rândul spectatorilor, la un raliu în Scoţia (Imagine> Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 16.00 (18.00, ora României), în timpul raliului Jim Clark, în apropiere de Kelso, lângă frontiera cu Anglia.

Una dintre persoanele rănite se află în stare gravă, a precizat poliţia.

Un martor a relatat, într-un mesaj postat pe Facebook, că la faţa locului "se afllă 15 ambulanţe, iar aproximativ 40 de persoane oferă îngrijiri medicale celor răniţi".

"A fost deschisă o anchetă pentru a investiga acest caz", a anunţat poliţia locală, într-un comunicat.

Raliul poartă numele pilotului scoţian al Formulei 1 Jim Clark, care a murit în 1968, în urma unui accident produs în Germania.

Raliul Jim Clark durează trei zile şi se desfăşoară pe un circuit auto închis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici