Un al şaselea suspect în cazul atentatelor de la Bruxelles, arestat

Un al şaselea suspect în cadrul anchetei privind atentatele de la Bruxelles, pe nume Bilal El Makhoukhi, a fost arestat vineri seara, informează dhnet.be, citând un anunţ făcut de Parchetul federal.

628 afișări
Imaginea articolului Un al şaselea suspect în cazul atentatelor de la Bruxelles, arestat

Un al şaselea suspect în cazul atentatelor de la Bruxelles, arestat

Bilal El Makhoukhi a fost condamnat în procesul grupării Sharia4Belgium la Anvers, însă nu se ştie deocamdată nimic despre rolul pe care l-a avut acesta.

Vineri seara, Parchetul federal a anunţat că cinci persoane au fost arestate în cursul zilei, în cadrul anchetei privind atentatele de la Paris şi Bruxelles, printre acestea aflându-se Mohamed Abrini şi Osama Krayem, văzut pe data de 22 martie la metrou în compania lui Khalid El Bakraoui, care s-a detonat în staţia Maelbeek.

Sâmbătă după-amiaza, Parchetul federal a confirmat arestarea, tot vineri, a celui de-al şaselea suspect în ancheta privind atentatele de la Bruxelles.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici