Un incendiu a ucis şase nou-născuţi la o maternitate din capitala Indiei

  • Şase nou-născuţi au murit într-un incendiu izbucnit la un spital de îngrijire a bebeluşilor din capitala Indiei, New Delhi, au anunţat duminică autorităţile locale, citate de Reuters.
  • Proprietarul spitalului a fugit.
70 afișări
Imaginea articolului Un incendiu a ucis şase nou-născuţi la o maternitate din capitala Indiei

Un incendiu a ucis şase nou-născuţi la o maternitate din capitala Indiei

Imagini de televiziune au arătat cum pompierii încearcă să stingă incendiul care a izbucnit sâmbătă noaptea şi a cuprins spitalul din partea de est a oraşului.

Departamentul de pompieri a declarat pentru agenţia de ştiri ANI, la care Reuters deţine o participaţie minoritară, că alţi şase copii au fost salvaţi şi duşi la un alt spital, unul dintre ei fiind conectat la un ventilator.

Între timp, incendiul a fost lichidat.

Proprietarul spitalului pentru copii a fugit, a declarat poliţia din Delhi.

„Cauzele incidentului sunt în curs de investigare şi oricine este responsabil de această neglijenţă nu va fi cruţat”, a declarat ministrul şef din Delhi, Arvind Kejriwal, într-o postare pe platforma de socializare X.

Incendiul a avut loc la o zi după ce 27 de persoane au fost ucise într-un incendiu izbucnit la un centru de divertisment din statul Gujarat (vest). Presa locală a relatat că două persoane au fost reţinute în legătură cu acel incident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici