Un judecător a blocat directivele administraţiei Biden în privinţa sportivilor transgender

  • Un judecător federal din Tennessee a blocat temporar directivele administraţiei Biden în privinţa implementări toaletelor neutre
  • Potrivit noilor directive, persoanele transgender se pot alătura echipelor sportive care corespund cu identitatea lor de gen
  • Acest lucru va permite utilizarea băilor şi vestiarelor nediscriminatoriu
808 afișări
Imaginea articolului Un judecător a blocat directivele administraţiei Biden în privinţa sportivilor transgender

Sursa foto: Profimedia

Judecătorul Charles Atchley Jr. din Tennessee a decis că directivele administraţiei Biden privind participarea sportivilor transgender la sporturile fetelor şi accesul acestora la băi ar face imposibil ca unele state să îşi pună în aplicare propriile legi.

O coaliţie formată din 20 de procurori republicani au intentat proces anul trecut împotriva guvernului federal, deoarece directivele administraţiei Biden erau în conflict cu propriile legi de stat.

”Este o victorie majoră pentru sportul feminin şi pentru intimitatea şi siguranţa fetelor şi femeilor în băile şi vestiarele şcolii”, a declarat procurorul general din Oklahoma, John O'Connor.

Departamentul de Justiţie, Departamentul Educaţiei şi Comisia pentru şanse egale în muncă sunt numiţi ca inculpaţi în proces, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici