Un nou atac al Rusiei în Ucraina, o centrală termoelectrică a fost distrusă

Rachete şi drone ruseşti au distrus joi o centrală termoelectrică din apropierea Kievului şi au lovit instalaţii electrice din mai multe regiuni din Ucraina, au declarat oficiali de la Kiev.

397 afișări
Imaginea articolului Un nou atac al Rusiei în Ucraina, o centrală termoelectrică a fost distrusă

Sursa foto: Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei

Atacurile ruseşti au distrus centrala termoelectrică Trypilska, din apropierea capitalei ucrainene, a declarat pentru Reuters un oficial al companiei care administrează centrala.

Imagini distribuite pe reţelele de socializare au arătat un incendiu care se manifesta la centrala în cauză.

"Avem nevoie de apărare aeriană şi de alt sprijin în materie de apărare, nu de discuţii lungi şi cu ochii închişi", a scris preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pe Telegram.

Ministerul rus al Apărării a declarat că a lovit instalaţii de combustibili şi energie din Ucraina ”ca represalii” după atacuri cu drone ucrainene asupra instalaţiilor de petrol, gaze şi energie ale Rusiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici