Un oraş aflat în apropiere de Atena, INUNDAT în urma ploilor torenţiale din cursul nopţii/ UPDATE: Cel puţin o persoană a murit

Oraşul Nea Peramos, aflat la aproximativ 27 de kilometri vest de Atena, a fost inundat în urma ploilor torenţiale din cursul nopţii de marţi spre miercuri, intemperiile afectând inclusiv drumurile din zonă, informează agenţia de ştiri Reuters.

7190 afișări
Imaginea articolului Un oraş aflat în apropiere de Atena, INUNDAT în urma ploilor torenţiale din cursul nopţii/ UPDATE: Cel puţin o persoană a murit

Un oraş aflat în apropiere de Atena, inundat în urma ploilor torenţiale din cursul nopţii

UPDATE 11:48 O persoană a decedat într-un oraş aflat în apropiere de capitala Greciei, Atena, în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale din cursul nopţii de marţi spre miercuri, intemperiile afectând inclusiv drumurile din zonă, informează agenţia de ştiri Reuters.

Oraşul Nea Peramos, aflat la aproximativ 27 de kilometri vest de Atena, a fost inundat aproape în totalitate, la fel şi alte localităţi din zonă.

În oraşul Mandra, aflat în apropiere de Nea Peramos, o femeie a fost descoperită decedată în locuinţa ei.

De asemenea, douăsprezece persoane au fost salvate dintr-un autobuz blocat pe un pod.

"Întreg oraşul Nea Peramos a fost practic inundat", a declarat primarul Grigoris Stamoulis pentru postul Antenna TV.

"Nu cred că am văzut vreodată o astfel de inundaţie", a completat oficialul.

Stamoulis a mai adăugat că autorităţile au trecut la evacuarea persoanelor care au fost afectate de inundaţii, unele fiind nevoite să se refugieze pe acoperişuri. Primarul a mai precizat că până în acest moment nu există informaţii că ar fi persoane în pericol.

Grecia a decretat marţi stare de urgenţă în insula Symi, în sud-estul Mării Egee, după ce o furtună a avariat locuinţe, reţeaua de electricitate şi a distrus mai multe vehicule.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici