Un zbor Germanwings, întrerupt din cauza unei ameninţări cu bombă

Un avion aparţinând Germanwings, filiala low-cost a companiei Lufthansa, nu a decolat duminică de pe aeroportul internaţional Köln-Bonn din cauza unei ameninţări privind plasarea unei bombe la bord, a anunţat cotidianul Kölner Express, în pagina electronică.

786 afișări
Imaginea articolului Un zbor Germanwings, întrerupt din cauza unei ameninţări cu bombă

Un zbor Germanwings, întrerupt din cauza unei ameninţări cu bombă

Potrivit cotidianului german, cursa 4U826 care ar fi trebuit să asigure legătura între Köln-Bonn şi Milano-Malpensa a fost anulată după ce poliţia federală a fost contactată în legătură cu plasarea unei bombe la bordul aeronavei. Controlorii de trafic aerian au luat imediat legătura cu piloţii avionului, un Airbus A320, care au întrerupt pregătirile pentru decolare. Membrii echipajului şi pasagerii au părăsit în siguranţă aeronava. În prezent, aeronava este verificată de membri ai serviciilor competente în astfel de situaţii.

"Germanwings face totul pentru a asigura cât mai curând posibil un zbor alternativ pasagerilor şi îşi prezintă scuze pentru neplăcerile apărute", a anunţat compania.

O aeronavă Airbus A320 a companiei Germanwings, care efectua o cursă de la Barcelona (Spania) spre Dusseldorf (Germania), s-a prăbuşit în Alpii francezi la 24 martie, provocând moartea celor 150 de persoane aflate la bord.

Anchetatorii suspectează că avionul a fost prăbuşit intenţionat de copilotul Andreas Lubitz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici