Uraganul NATE loveşte SUA | Furtuna a ajuns în Louisiana / Evacuări în New Orleans, devastat de Katrina acum 12 ani

Uraganul Nate a ajuns în Louisiana, lângă gura râului Mississippi, a anunţat US National Hurricane Center, scrie BBC. Viteza vântului este de 137km/h, iar furtuna se îndreaptă spre nord, urmând să ajungă pe coasta Mississippi orele următoare. Louisiana, Mississippi, Alabama şi anumite zone din Florida au dat avertizări şi au emis ordine de evacuare a populaţiei.

3285 afișări
Imaginea articolului Uraganul NATE loveşte SUA | Furtuna a ajuns în Louisiana / Evacuări în New Orleans, devastat de Katrina acum 12 ani

Uraganul NATE | Evacuări în oraşul american New Orleans, înaintea dezlănţuirii naturii

Locuitori ai oraşului New Orleans au fost evacuaţi din zona digului, înainte de sosirea uraganului Nate pe Coasta Golfului SUA, ce a ucis cel puţin 25 de persoane în America Centrală, informează Reuters. Patru state din sudul SUA au declarat starea de urgenţă. 

Nate este acum încadrat ca uragan de categoria 1. 

Vânturile acestuia ar putea cauza întreruperea ale alimentării cu energie electrică în anumite zone.

Vineri seara, Nate avea o viteză de 113 kilometri pe oră şi se afla la aproximativ 805 km de sud-sud-estul râului Mississippi.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici