Vicepreşedintele Joe Biden şi-a lansat podcastul "Being Biden" pe site-ul Casei Albe - FOTO

Vicepreşedintele american Joe Biden şi-a inaugurat joi un podcast, "Being Biden", pe site-ul Casei Albe, prin care are ambiţia să împărtăşească utilizatorilor din culisele Executivului primei puteri mondiale.

98 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Joe Biden şi-a lansat podcastul "Being Biden" pe site-ul Casei Albe - FOTO

Vicepreşedintele Joe Biden şi-a lansat podcastul "Being Biden" pe site-ul Casei Albe

Potrivit Casei Albe, ideea podcastului "Being Biden", accesibil la adresa http://www.whitehouse.gov/being-biden, va fi de a prezenta o fotografie de la activităţile numărului doi american, însoţită de o explicaţie a contextului înregistrată de vicepreşedinte însuşi.

Prima fotografie este o imagine în care Biden apare în timp ce participă, la începutul lui martie, la un prânz de caritate al unei asociaţii de vânători din fieful său, în Delaware (est), o ocazie ca vicepreşedintele să se prezinte drept un apărător al celui de al Doilea Amendament al Constituţiei Statelor Unite, care îi autorizează pe americani să poarte arme de foc.

Însă, în contextul în care Congresul examinează iniţiative menite să ajute în lupta împotriva violenţelor produse prin utilizarea armelor de foc, în urma masacrării unor elevi la Newtown (Connecticut, nord-est) în decembrie, Biden insistă totodată asupra faptului că deţinerea unor arme de foc este necesar să fie didicată "autoapărării şi unei utilizări legitime, ca vânătoarea".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici