Victimă pe Facebook: Un tânăr s-a SINUCIS fiindcă a fost şters dintr-o listă de prieteni. Mesajul emoţionant lăsat de acesta - FOTO

Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis fiindcă a fost şters de către o fată din lista ei de Facebook. Acesta a lăsat, înainte să îşi curme viaţa, un mesaj emoţionant adresat fetei şi părinţilor săi.

14636 afișări
Imaginea articolului Victimă pe Facebook: Un tânăr s-a SINUCIS fiindcă a fost şters dintr-o listă de prieteni. Mesajul emoţionant lăsat de acesta - FOTO

Victimă pe Facebook: Un tânăr s-a SINUCIS fiindcă a fost şters dintr-o listă de prieteni. Mesajul emoţionant lăsat de acesta (Imagine: Facebook)

Simon Foxley era un baterist talentat, care ar fi avut un viitor strălucit în muzică, susţin apropiaţii săi, citaţi de Daily Mail.

El a cunoscut o fată pe Facebook cu care vorbea frecvent, cei doi dându-şi unul altuia mii de mesaje. În momentul în care tânărul i-a mărturisit fetei ce sentimente are pentru ea, aceasta l-a şters din lista de prieteni de pe Facebook pentru că nu simţea la fel.

Simon a încercat să ia din nou legătura cu ea, dar a fost bombardat de mesaje de la prietenii acesteia, care îi spuneau să o lase în pace.

La câteva ore după ce a citit unul dintre mesaje, care se încheia cu următoarele cuvinte: "Du-te şi mori!", tânărul s-a spânzurat în grădina locuinţei părinţilor săi din Gloucestershire, Anglia.

Trupul adolescentului a fost găsit de tatăl său, Graham (56 de ani), şi de fratele său mai mic, David (18 ani).

"Simon suferea de lipsă de încredere, dar începusem să facem progrese cu el. Nu l-am învăţat cum pot fi fetele uneori. Era la pământ din pricina a ceea ce s-a întâmplat, apoi a primit mesajele de pe Facebook", a povestit mama sa, Diane (55 de ani).

Tatăl său, Graham, îl descrie pe tânăr ca fiind "un băiat timid, sensibil", care "îi punea întotdeauna pe ceilalţi pe primul plan". Acesta consideră că mesajul final, "Du-te şi mori!" l-a făcut să ia această decizie: "S-a gândit la sinucidere înainte şi în mod sigur acel mesaj l-a determinat să facă asta în acea noapte. Ultima picătură a fost când i s-a spus să se ducă şi să moară. Vă spun tuturor, fiţi atenţi la pericolele pe care le reprezintă site-urile de socializare şi aveţi grijă de copiii voştri sensibili".

Înainte să se sinucidă, tânărul a lăsat un bilet, care era adresat familiei sale şi fetei pentru care a comis acel gest: "Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine. Sper că veţi avea cu toţii o viaţă fericită şi că veţi aprecia oamenii şi momentele pe care le împărtăşiţi cu ei".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici