VIDEO | 7.000 de persoane arestate în urma protestelor din Iran faţă de scumpirea carburanţilor

Aproximativ 7.000 de persoane au fost arestate după protestele din Iran, la care au participat circa 200.000 de persoane, au anunţat miercuri autorităţile de la Teheran, informează site-ul agenţiei Reuters.

863 afișări
Imaginea articolului VIDEO | 7.000 de persoane arestate în urma protestelor din Iran faţă de scumpirea carburanţilor

VIDEO | Proteste masive în Iran. Sute de mii de persoane au cerut reducerea preţurilor la carburanţi. 7.000 de manifestanţi, arestaţi

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a condamnat vehement protestele faţă de majorarea preţurilor la carburanţi, catalogându-le drept rezultat al unei "conspiraţii foarte periculoase".

 

 

 

Ministrul iranian de Interne, Abdolreza Rahmani Fazli, a declarat că 731 de filiale bancare, 70 de staţii de alimentare cu carburanţi şi sediile a 140 de instituţii au fost incendiate de protestatari.

Circa 200.000 de persoane au participat la proteste. Aproximativ 7.000 au fost arestate, a declarat deputatul Hossein Naqavi-Hosseini, membru al Comisiei parlamentare pentru Siguranţă Naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici