VIDEO. Un bărbat din SUA a salvat 80 de protestatari. „Fii binecuvântat!”

  • Rahul Dubey a adăpostit în vila sa 80 de protestatari
  • Evenimentul s-a petrecut pe o stradă din Washington DC, poliţia blocând ambele sensuri
  • Forţele de ordine au apelat la gaze şi bastoane, făcând 200 de arestări
1522 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Un bărbat din SUA a salvat 80 de protestatari. „Fii binecuvântat!”

VIDEO şocant. În SUA un bărbat a salvat 80 de protestatari

Protestele din SUA au rezultat în scene desprinse parcă din scenariile revoluţionare nu din evenimentele unor proteste obişnuite.

Astfel, în Washington DC, un bărbat a salvat 80 de protestatri de acţiunea în forţă a poliţiei. Forţele de ordine blocaseră strada în ambele sensuri şi se pregăteau de o intervenţie în care urmau să facă reţineri masive când un bărbat a deschis uşile unei case în care s-au adăpostit de urgenţă 80 de protestatari.

Rahul Dubey le-a permis oamenilor chiar să doarmă în casa lui dacă era necesar. Acesta a povestit cum a luat decizia aceasta. ”Am auzit ţipete şi oameni care cereau ajutor. Alergau ca să se salveze, mi s-a părut normal să-i ajut”, a posvestit Rahul care locuieşte chiar pe strada blocată de poliţişti.

”Putem dormi aici? Fii binecuvântat”, a exclamat un protestatar către Rahul. Imaginile susrprinse de camera de filmat sunt elocvente. Rahul Dubey a deschis uşile casei iar zeci de oameni intră rapid, unul după celălalt în timp ce alţii sunt gazaţi sau loviţi cu bastoanele.

”Incredibil, sunt zeci de oameni care intră în casa aceea”, exclamă unul dintre cei care au filmat salvarea protestatarilor.

Iată video:

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici