Vladimir Putin anunţă că Rusia va reduce "semnificativ" emisiile poluante

  • Vladimir Putin anunţă, la summitul pe tema schimbărilor climatice organizat de SUA în format online, că Rusia va reduce "semnificativ" emisiile poluante
  • Putin: "Rusia este interesată de stimularea cooperării internaţionale pentru căutarea unor soluţii eficiente în contextul modificărilor climatice, precum şi pentru alte provocări vitale"
  • Moscova manifestă disponibilitatea de participare la proiecte comune pentru investiţii în tehnologii ecologice, a subliniat preşedintele Rusiei
863 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin anunţă că Rusia va reduce "semnificativ" emisiile poluante

Rusia va reduce "semnificativ" emisiile poluante până în anul 2050, a declarat, joi, preşedintele Vladimir Putin, la summitul pe tema protejării climei organizat de Administraţia Joseph Biden, informează agenţia Associated Press.

"Rusia va reduce semnificativ volumul acumulat de emisii poluante" până în 2050", a afirmat Vladimir Putin, fără a fixa un nivel exact.

"Este necesară cooperare amplă şi concretă la nivel internaţional pentru calcularea şi monitorizarea volumului emisiilor poluante în atmosferă. Rusia este interesată de stimularea cooperării internaţionale pentru căutarea unor soluţii eficiente în contextul modificărilor climatice, precum şi pentru alte provocări vitale", a adăugat Vladimir Putin.

Moscova manifestă disponibilitatea de participare la proiecte comune pentru investiţii în tehnologii ecologice, a subliniat liderul de la Kremlin.

Preşedintele american, Joseph Biden, a cerut în prima zi a summitului pe tema modificărilor climatice măsuri la nivel global pentru reducerea poluării, fixând pentru Statele Unite obiectivul dimunuării emisiilor poluante cu 52% până în 2030.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici