Vladimir Putin: Marina rusă va achiziţiona 26 de nave de război şi alte ambarcaţiuni, patru dintre ele fiind echipate cu RACHETE de croazieră Kalibr

Marina militară rusă va achiziţiona, anul acesta, 26 de nave de război şi alte ambarcaţiuni, patru dintre ele fiind echipate cu rachete de croazieră Kalibr, a informat duminică preşedintele rus Vladimir Putin, relatează site-ul agenţiei Tass.

2281 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Marina rusă va achiziţiona 26 de nave de război şi alte ambarcaţiuni, patru dintre ele fiind echipate cu RACHETE de croazieră Kalibr

Vladimir Putin: Marina rusă va achiziţiona 26 de ambarcaţiuni anul acesta

Liderul de la Kremlin a informat că eforturile de consolidare şi dezvoltare a marinei ruse vor continua.

"Pregătirea şi eficienţa marinei este o componentă importantă în asigurarea capabilităţile de luptă ale ţării, securitatea sa şi securitatea statului. Desigur, vom continua să luăm măsuri care au scopul de a dezvolta flota, de a o face mai bine echipată", a declarat Putin în cadrul unei gale din Sankt Petesburg, desfăşurate cu ocazia Zilei Marinei.

Preşedintele rus a reiterat că statutul unui membru al marinei este foarte respectat în Rusia, deoarece reprezintă curaj, eroism şi dedicare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici