Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Iran, prima din ultimii opt ani

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va efectua, pe 23 noiembrie, prima vizită oficială în Iran din ultimii opt ani, în contextul negocierilor privind soluţionarea conflictului din Siria, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

572 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Iran, prima din ultimii opt ani

Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Iran (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Preşedintele Rusiei se va deplasa la forumul exportatorilor de gaz, organizat în Iran pe 23 noiembrie", a declarat Iuri Uşakov, consilier prezidenţial rus.

"Vor avea loc şi contacte bilaterale, în principal cu liderii ţării-gazdă", a adăugat oficialul rus, sugerând că ar putea avea loc o întrevedere cu preşedintele Iranului, Hassan Rohani.

Rusia este unul dintre principalii aliaţi internaţionali ai Iranului, iar cele două ţări susţin regimul Bashar al-Assad, aflat la putere în Siria.

Ultima vizită oficială efectuată de Vladimir Putin în Iran a avut loc în anul 2007.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici