Zeci de studenţi, răniţi la Moscova în urma unui incendiu produs la un cămin studenţesc

Aproximativ 40 de studenţi străini la Universitatea de Medicină din Moscova au fost spitalizaţi în urma unui incendiu declanşat într-un cămin din sud-vestul Moscovei, au anunţat joi oficiali medicali citaţi de agenţia Tass, în pagina electronică.

85 afișări
Imaginea articolului Zeci de studenţi, răniţi la Moscova în urma unui incendiu produs la un cămin studenţesc

Zeci de studenţi, răniţi la Moscova în urma unui incendiu produs la un cămin studenţesc (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Aproximativ 20 de studenţi sunt în stare gravă, au declarat oficialii.

Incendiul s-a declanşat într-un cămin cu 16 etaje miercuri seara şi a fost stins după aproximativ o oră. Aproximativ 680 de persoane au fost evacuate din clădire. Potrivit informaţiilor preliminare, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de agenţia Sputnik, studenţii străini sunt din Ghana, Rwanda, Sierra Leone, Malaysia, Turkmenistan şi Tadjikistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici