Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 28 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

151 afișări

Şedinte importante în PSD. Membrii formaţiunii va avea şedinţa Biroului Permanent Naţional azi ora 11.00, la Parlament. De la 18.00 social-democraţii vor participa la întrunirea CEx. La cele două reuniuni, PSD va analiza rezultatul obţinut de formaţiune la europarlamentare şi calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea se află, în prezent, în Penitenciarul Rahova, unde deja a început executarea pedepsei de 3 ani şi 6 luni de închisoare, însă vreme de 21 de zile, liderul PSD se va afla în carantină pentru a fi supus unor investigaţii medicale.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, azi, la reuniunea informală a Consiliului European de la Bruxelles şi la care vor fi purtate discuţii preliminare cu liderii UE în legătură cu candidaţii care urmează să fie desemnaţi la conducerea instituţiilor europene, informează Preşedinţia.

Grevă în Olanda. Ministerul Afacerilor Externe informează românii care călătoresc sau tranzitează Olanda că Federaţia Naţională a Sindicatelor (FNV) a anunţat greve pe întreg teritoriul ţării, marţi, pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu ora 4.00.

Tragedie în Japonia. Două persoane, printre care o elevă în vârstă de 12 ani, au fost ucise, iar alte 18 au fost rănite într-o staţie de autobuz din oraşul japonez Kawasaki, de către un bărbat înarmat cu două cuţite, potrivit BBC şi The Guardian.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici