HOROSCOP 5 MAI 2020: Zodiile cărora le surâde şi astăzi norocul. Taurii primesc veşti bune în plan financiar

HOROSCOP 5 MAI. Aspectul dominant al zilei este conjuncţia Soarelui cu Mercur din Taur, care combustează cel de-al doilea astru şi scoate în relief lucrurile pe care zodiile Fixe (Taur, leu, Scorpion şi Vărsător) nu vor să le schimbe deşi ar trebui.

28903 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 MAI 2020: Zodiile cărora le surâde şi astăzi norocul. Taurii primesc veşti bune în plan financiar

Sursa foto: Profimedia

Semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) le surâde şi astăzi norocul graţie trigonului armonios dintre Luna din Balanţă şi Venus din Gemeni.

HOROSCOP 5 MAI BERBEC

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce te face mai preocupat(ă) decât de obicei de aspectul financiar şi de patrimoniul tău personal în general. Din dorinţa de a-ţi consolida situaţia pe acest plan, de a te feri de riscuri, ai putea pierde din vedere oportunităţi de câştig ori de şansa de a profita de unele oferte extrem de avantajoase. Spre seară, pari a fi într-o dispoziţie extrem de comunicativ(ă), iar discuţiile purtate cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi colaboratorii par să meargă în direcţia cea bună.

HOROSCOP 5 MAI TAUR

În cazul tău, conjuncţia Soarelui cu Mercur se formează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te-ar putea face dual(ă) cu modul în care te exprimi. Pe de-o parte, râvneşti să îţi faci vocea auzită, să îţi verbalizezi părerile, dar rişti să pierzi momente bune de a interveni din cauza temerii de a-ţi asuma riscuri, de a da piept cu argumente contrare ori de a friza ridicolul. Ziua continuă însă în trend ascendent, în sensul că apar veşti bune în plan financiar, unde s-ar putea să primeşti recompensa unor activităţi mai vechi sau să-ţi intersectezi drumul cu şanse de câştig.

HOROSCOP 5 MAI GEMENI

Soarele se alătură astăzi lui Mercur în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că rulează în această dimineaţă tot felul de gânduri în subteranul minţii tale. S-ar putea însă ca ele să nu fie dintre cele mai fericite deoarece evocă poate trecutul ori îţi produc o oarecare stare de anxietate care te nelinişteşte cam tare. Dacă sesizezi că te învârţi într-un cerc vicios de natură emoţională, sustrage-i-te şi priveşte optimist(ă) către viitor. Te-ar putea ajuta şi refugierea în activităţi care-ţi aduc plăcere, care te ancorează în prezent. Timpul petrecut cu persoana iubită şi/ sau copiii îţi este un aliat.

HOROSCOP 5 MAI RAC

Soarele şi Mercur îşi dau mâna în această dimineaţă în casa planurilor pe termen lung şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, ceea ce ar putea indica faptul că te preocupă intens consolidarea viitorului tău, mai ales din perspectivă profesională şi financiară. Impulsul acesta este cu atât mai puternic dacă perioada aceasta ţi-a adus deservicii, conducând la stagnarea sau chiar la involuţia ta pe aceste planuri. Oferă-ţi însă mai mult timp de gândire, în special dacă menţinerea status quo-ului implică unele decizii cu bătaie lungă. Ar ajuta şi să te consulţi cu cineva în care ai încredere deplină.

HOROSCOP 5 MAI LEU

În cazul tău, conjuncţia Soarelui cu Mercur are loc în casa carierei, ceea ce denotă că nevoia de siguranţă pe plan profesional. Simţi poate că nu îţi mai este la fel de uşor să intuieşti cum vor evolua lucrurile la acest nivel, că necunoscutul şi-a făcut loc prea mult în viaţa ta de carieră. În loc să te opui vântului schimbării ori să insişti prea mult pe conservarea stării de fapt, caută mai degrabă să te deschizi la nou, să cercetezi noi orizonturi şi moduri în care te-ai putea adapta şi reinventa. Primele idei s-ar putea să apară chiar dup-amiază.

HOROSCOP 5 MAI FECIOARĂ

În horoscopul tău general, conjuncţia Soarelui cu Mercur ocupă casa filozofiei de viaţă, fapt care semnalează clar o reticenţă la nou. De regulă, nu te adaptezi greu la circumstanţe noi, dar pe de altă parte, ai principii, valori şi crezuri de care nu te desparţi uşor, cu toate că viaţa îţi arată că a venit timpul să le ajustezi pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale. Pe termen lung, ţine cont că s-ar putea să ai mai mult de suferit dacă nu dai dovadă de adaptabilitate. Ziua ţi se mai înseninează spre seară, atunci când afli de unele oportunităţi financiare.

HOROSCOP 5 MAI BALANŢĂ

Pe fondul conjuncţiei Soarelui cu Mercur, discuţiile pe tema banilor cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii şi colaboratorii s-ar putea să nu meargă bine, deşi vă animă, în esenţă, scopuri comune. Problema constă în faptul că aveţi idei diferite despre cum să ajungeţi acolo unde v-aţi propus, despre direcţia investiţiilor din resurse comune. Încearcă să laşi de la tine puţin şi adu-le aminte interlocutorilor că obiectivele voastre sunt aceleaşi. Luna este încă în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că nu duci lipsă de tactul şi diplomaţia necesare să duci aceste discuţii pe făgaşul cel mai bun.

HOROSCOP 5 MAI SCORPION

În astrograma ta solară, Soarele şi Mercur îşi dau mâna în casa relaţiilor, iar acest lucru se traduce prin faptul că interacţiunile cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale scot la iveală sectoare în care niciunul nu prea vrea să se abată de la opiniile sale. Este cert faptul că lipseşte productivitatea, că se creează un climat de competiţie când, de fapt, ar trebui să trageţi în aceeaşi direcţie. Nu este de mirare aşadar că seara acestei zile te găseşte destul de obosit(ă), sătul(ă) chiar de provocările vieţii în doi ori ale muncii în colaborare.

HOROSCOP 5 MAI SĂGETĂTOR

Soare aderă astăzi la o conjuncţie cu Mercur în casa sănătăţii fizice şi a muncii din horoscopul tău general, creând o punte de legătură nevăzută între aceste două sectoare. Pe de-o parte, eşti rezistent(ă) şi nu te dai în lături de la treabă grea, fie că implică eforturi intelectuale sau de ordin fizic, dar s-ar putea ca o parte din obstacolele pe care le întâmpini azi să se datoreze chiar îndârjirii tale de a utiliza programe şi/ sau strategii care nu mai dau rezultatele scontate în contextul actual. Poate n-ar fi rău să schimbi notiţe cu cineva cu preocupări similare.

HOROSCOP 5 MAI CAPRICORN

Suprapunerea Soarelui cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor semnalează o zi în care interacţiunile cele mai importante sunt cele cu familia. S-ar putea însă ca nu toate discuţiile să meargă unse, mai ales în cazul în care presupun să te deschizi la preocupări ale lor pe care tu nu le împărtăşeşti şi nu le înţelegi. În dinamica voastră, par să se fi gripat nişte rotiţe, iar mecanismul merge greu şi timpul petrecut împreună pare de-a dreptul obositor. Pe de altă parte, vin motive de bucurie dinspre sectorul financiar, acolo unde întâmpini oportunităţi de câştig, de a-ţi valorifica experienţa.

HOROSCOP 5 MAI VĂRSĂTOR

Nici pe tine nu te aşteaptă o zi cu premise pozitive în plan familial, tot din pricina conjuncţiei Soarelui cu Mercur. Este evidentă astăzi diferenţa de mentalitate dintre tine şi părinţi ori alte rude mai în etate. Sau poate că există chestiuni de ordin casnic şi/ sau domestic în raport de care tu şi partenerul aveţi idei fixe, pe care vă este greu să le armonizaţi. Într-un fel sau altul, se ajunge la un armistiţiu şi se rezolvă problemele, ceea ce îţi permite diseară să te destinzi cu activităţi care-ţi fac plăcere, care te ajută să te eliberezi de stres.

HOROSCOP 5 MAI PEŞTI

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară şi te numeri printre nativii(ele) semnelor care resimt cel mai puternic această configuraţie astrală. În anumite situaţii întâmpinate astăzi, aspectul te ajută să iei poziţii bune, să emiţi păreri şi judecăţi de valoare care nu pot fi contestate prea uşor, dar rişti, de asemenea, ca în alte circumstanţe să o sfecleşti sau să nu ai viteza necesară de reacţie. Aşadar, cerne-ţi bine gândurile prin sita raţiunii înainte să le transformi în vorbe. Vestea bună este însă că, după o zi ca aceasta, te aşteaptă o seară liniştită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici