OFF/ON THE RECORD, 14 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Traian Briciu, preşedinte UNBR

100 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 14 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Traian Briciu, preşedinte UNBR

Doar avocaţii care obţin certificat ORNISS pot face apărarea în dosarele care conţin interceptări din mandatele de securitate naţională, potrivit noilor modificări ale Codului de Procedură Penală.

Această modificare discriminează avocaţii în România şi afectează dreptul la apărare? Cât de educată este populaţia la nivel juridic după mai bine de un deceniu de anticorupţie? Care este atmosfera în instanţele din România? Cât de încurcaţi sunt avocaţii de practica neunitară? Este o reală egalitate de arme în instanţe? Pe cine afectează scurgerile din dosare? Cine a vrut să interfereze în relaţia avocat - client? Ce a înţeles Justiţia din cazul Robert Roşu? Cum poate Justiţia să funcţioneze mai bine?

La toate aceste întrebări dar şi la multe altele îţi răspunde duminică, de la ora 21.55, Traian Briciu, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, avocat de civil, profesor universitar şi formator la Institutul Naţional al Magistraturii în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici