Margot Robbie, fosta Harley Quinn, o va interpreta pe păpuşa Barbie într-un film

Scenarista şi regizoarea filmului "Little Women" a refăcut echipă cu Noah Baumbach pentru a scrie o nouă versiune a personajului mult îndrăgit al fetelor....şi al câtorva băieţi = păpuşa Barbie.

852 afișări
Imaginea articolului Margot Robbie, fosta Harley Quinn, o va interpreta pe păpuşa Barbie într-un film

Margot Robbie,Twitter

Trailerul mult-aşteptatului film Barbie a apărut, oferindu-ne prima imagine oficială a lui Margot Robbie în acţiune, transmite The Guardian.

Vedeta din "Suicide Squad" preia rolul păpuşii controversate lansată în 1959, într-un film satiric regizat de Greta Gerwig pe baza unui scenariu scris împreună cu Noah Baumbach.

Cei doi au colaborat anterior la scenariile pentru filmele Frances Ha şi Mistress America.

Din distribuţia plină de vedete mai fac parte Ryan Gosling în rolul lui Ken, precum şi Will Ferrell, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Rhea Perlman şi Kingsley Ben-Adir. 

Filmul se va lansa în cinematografe pe 21 iulie 2023. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici