Mike Tyson scapă de acuzaţiile de agresiune după ce a bătut un pasager în avion

  • Pe 20 aprilie, Mike Tyson a bătut un pasager într-un avion
  • Bărbatul agresat era în stare de ebrietate şi devenise brusc recalcitrant când l-a văzut pe Tyson
  • Deşi a evitat cât a putut, fostul campion mondial a cedat în urma provocărilor repetate şi i-a aplicat o corecţie
977 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson scapă de acuzaţiile de agresiune după ce a bătut un pasager în avion

Mike Tyson scapă de acuzaţiile de agresiune după ce a bătut un pasager în avion

Fostul campion mondial de box la categoria grea, Mike Tyson nu va fi urmărit penal pentru că a lovit în mod repetat cu pumnii un pasager de avion, relatează FRANCE 24.

Incidentul s-a petrecut în data de 20 aprilie, înainte de decolare, la bordul cursei San Francisco-Miami. „Iron Mike” a fost iniţial prietenos cu pasagerul şi cu prietenul său când s-au îmbarcat, dar totul s-a rupt după ce bărbatul nu a încetat să-l provoace.

Procurorul din California care s-a ocupat de caz a concluzionat că vinovat de producerea incidentului este pasagerul bătut, deoarece se afla în stare de ebrietate şi a incitat la scandal.

„Am examinat rapoartele Departamentului de Poliţie din San Francisco şi ale Biroului Şerifului din judeţul San Mateo. Am vizionat diferitele videoclipuri colectate de oamenii legii de la alţi pasageri aflaţi în avion. Am decis că nu îl vom urmări penal pe domnul Tyson pe baza circumstanţelor din jurul confruntării. Acestea includ comportamentul victimei care a condus la incident, interacţiunea dintre domnul Tyson şi victimă, precum şi cererile atât ale victimei, cât şi ale domnului Tyson ca să nu fie depuse reclamaţii în acest caz”, a declarat procurorul Steve Wagstaffe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici