Sondaj: 72% dintre femei consideră că o cină romantică e un cadou suficient de Valentine’s Day

  • Valentine’s Day a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani în rândul românilor.
  • 74% dintre români sărbătoresc Valentine’s Day, iar cei mai mulţi, 44%, o fac ieşind la restaurant.
166 afișări
Imaginea articolului Sondaj: 72% dintre femei consideră că o cină romantică e un cadou suficient de Valentine’s Day

Sondaj: 72% dintre femei consideră că o cină romantică e un cadou suficient de Valentine’s Day

Potrivit unui sondaj realizat de platforma de rezervări Bookingham, prima alegere sunt localurile de tip casual. 53% dintre respondenţi spun că preferă să sărbătorească Valentine’s Day într-o atmosferă mai relaxată.

Restaurantele de fine dining vin pe locul al doilea, fiind alese de 31% dintre români. 9% preferă mâncarea de tip fast food şi de Valentine’s Day, 5% ies într-un pub, iar 2% merg la club.

Când vine vorba de restaurantele casual, mai multe femei decât bărbaţi le consideră potrivite de Valentine’s Day (57% faţă de 49%). În schimb, fine dining-ul e preferat de bărbaţi (41% faţă de 21%).

Cele mai importante aspecte în alegerea localului de Ziua Îndrăgostiţilor sunt: atmosfera romantică (71%), calitatea mâncării (69%) şi ofertele sau meniul special pentru această ocazie (57%).

Buget mare pentru aproape jumătate din români

26% dintre participanţii la sondaj cred că cina romantică va costa aproximativ 300 lei, 27% spun că vor cheltui sub 300 de lei, iar 47% cred că vor depăşi această sumă.

24% dintre femei şi 19% dintre bărbaţi îşi propun să încadreze cheltuielile într-un buget de aproximativ 200 de lei, în timp ce 5% din ambele sexe optează pentru un buget mai restrâns, de 100 de lei.

Întrebaţi dacă o cină în oraş e suficientă drept cadou de Valentine’s Day, majoritatea bărbaţilor (60%) au spus că nu. Femeile, în schimb, au susţinut în proporţie de 72% că o masă în doi e suficientă pentru a celebra Ziua Îndrăgostiţilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici