Statele din Golf acuză Netflix că încalcă valorile islamice. Ce au solicitat companiei

  • Gigantul de streaming Netflix a supărat Arabia Saudită şi pe membrii Consiliului de Cooperare din Golf
  • Statele din Golf acuză compania americană de imoralitate şi solicită eliminarea conţinutului ofensator
  • Totul a pornit de la o scenă controversată a unui desen animat difuzat pe platformă
1394 afișări
Imaginea articolului Statele din Golf acuză Netflix că încalcă valorile islamice. Ce au solicitat companiei

Sursa foto: Profimedia

Arabia Saudită şi membrii Consiliului de Cooperare a statelor din Golf acuză gigantul de streaming Netflix de încălcarea valorilor şi principiilor islamice în societate.

Organele de supraveghere trag un semnal de alarmă şi susţin că inclusiv programele pentru copii conţin scene imorale. În serialul animat Jurassic World: Camp Cretaceous apar două adolescente care îşi mărturisesc iubirea şi se sărută.

Tot pe platformă, apare controversatul film francez Mignonnes, pentru care Netflix a primit nenumărate critici din partea comunităţii cinematografice internaţionale, asociaţiilor părinteşti şi activiştilor.

Consiliului de Cooperare a statelor din Golf afirmă cu tărie că Netflix difuzează în mod deliberat un astfel de conţinut imoral pentru a distruge creşterea sănătoasă a copiilor. Totodată, statele membre au înaintat o cerere prin care solicită companiei americane să elimine conţinutul ofensator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici