A murit cântăreaţa şi chitarista Kim Shattuck, membră a trupei The Muffs

Cântăreaţa şi chitarista Kim Shattuck, membră a trupei The Muffs, a decedat la vârsta de 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu scleroză laterală amiotrofică, în urmă cu doi ani, potrivit tmz.com.

244 afișări
Imaginea articolului A murit cântăreaţa şi chitarista Kim Shattuck, membră a trupei The Muffs

A murit cântăreaţa şi chitarista Kim Shattuck, membră a trupei The Muffs

Soţul lui Kim Shattuck, Kevin Sutherland, a făcut publică informaţia privind decesul cântăreţei, miercuri.

"În această dimineaţă, persoana pe care am iubit-o o viaţă, Kim, a murit în somn, liniştită, după doi ani de luptă cu scleroza laterală amiotrofică. Eu sunt bărbatul de astăzi datorită ei. Va trăi alături de noi prin muzica ei, prin amintirile împărtăşite şi prin spiritul ei creativ. Te voi iubi mereu, Kimmy. Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai împărţit viaţa cu mine", a declarat soţul artistei.

Kim a murit cu doar două săptămâni înainte de lansarea primului album din ultimii cinci ani al formaţiei The Muffs, intitulat "No Holiday".

Kim Shattuck face parte din formaţia The Muffs încă din anul 1991, iar până atunci a fost cunoscută pentru piesele lansate alături de trupa The Pandoras.

Printre piesele pe care le-a lansat alături de formaţia The Muffs se numără "Kids in America", "Sad Tomorrow" şi "Not Like Me".

Totodată, în anul 2013, Kim Shattuck a colaborat cu legendara trupă Pixies.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici