Actorul Nicholas Brendon, cunoscut din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a fost arestat

Actorul american Nicholas Brendon, cunoscut pentru rolul din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a fost reţinut, vineri, de poliţiştii din statul american Idaho, pentru mai multe acuzaţii, printre care şi opunerea de rezistenţă la arestare, potrivit unui raport al poliţiei.

173 afișări
Imaginea articolului Actorul Nicholas Brendon, cunoscut din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a fost arestat

Actorul Nicholas Brendon, cunoscut din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a fost arestat (Imagine: Hepta)

Nicholas Brendon, în vârstă de 43 de ani, a interpretat rolul Xander Harris în serialul "Buffy, spaima vampirilor/ Buffy the Vampire Slayer", alături de Sarah Michelle Gellar, care a fost protagonista seriei de televiziune timp de şapte sezoane.

Potrivit unui raport al poliţiei din districtul Ada din statul american Idaho, Nicholas Brendon a fost acuzat de distrugere şi obstrucţionarea intervenţiei poliţiei din Boise, într-un incident care a avut loc vineri.

Potrivit relatărilor presei, actorul participa la o convenţie pentru fanii benzilor desenate şi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut un conflict cu angajaţii hotelului unde era organizat evenimentul şi a distrus un element de decor.

Poliţia l-a arestat pe actor în momentul în care bărbatul a încercat să fugă de la faţa locului.

Nicholas Brendon a mai jucat în seriale TV precum "Minţi criminale/ Criminal Minds" şi "Medici în Santa Monica/ Private Practice", iar în 2014 a început să scrie cea de-a zecea serie a benzii desenate cu personajul Buffy, din serialul care l-a făcut faimos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici