O cunoscută actriţă din „M.A.S.H.” a murit. O interpreta pe asistenta Kellye Yamato în cunoscutul serial

  • Actriţa Kellye Nakahara a murit, duminică, la vârsta de 72 de ani
  • Nakahara a interpretat-o pe asistenta Kellye Yamato în serialul TV „M.A.S.H.”
  • Pe lângă cariera de actriţă, Nakahara era şi o pictoriţă apreciată
1561 afișări
Imaginea articolului O cunoscută actriţă din „M.A.S.H.” a murit. O interpreta pe asistenta Kellye Yamato în cunoscutul serial

Actriţa Kellye Nakahara, cunoscută din serialul „M.A.S.H.”, a murit la 72 de ani

Kellye Nakahara, actriţa care a interpretat-o pe asistenta Kellye Yamato în serialul TV „M.A.S.H.”, a murit, duminică, la vârsta de 72 de ani, scrie USA Today.

Kellye Nakahara a murit duminică la locuinţa familiei sale din Pasadena, California, în urma unei lupte fulgerătoare cu cancerul, a anunţat fiul ei William Wallett, luni, într-un mesaj transmis presei.

"A murit liniştită, în casa ei, înconjurată de familie şi prietenii apropiaţi", a spus Wallett.

Actriţa originară din Hawaii a apărut prima dată în „M.A.S.H” la jumătatea primului sezon şi a avut apariţii regulate pe tot parcursul celor 11 sezoane ale celebrului serial.

După „M.A.S.H", care s-a încheiat în 1983, Nakahara a apărut în alte filme precum „Clue", „Black Day Blue Night" şi „She's Have a Baby".

Pe lângă cariera de actriţă, Nakahara a fost şi o pictoriţă cunoscută pentru lucrările sale în acuarelă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici