Alpinistul a cărui tragedie a fost descrisă în filmul "127 de ore", arestat pentru violenţă domestică

Aron Ralston, americanul pasionat de alpinism şi escaladă montană a cărui poveste de viaţă a stat la baza realizării filmului "127 de ore/ 127 Hours", regizat de Danny Boyle, a fost arestat pentru violenţă domestică.

2277 afișări
Imaginea articolului Alpinistul a cărui tragedie a fost descrisă în filmul "127 de ore", arestat pentru violenţă domestică

Alpinistul Aron Ralston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile americane spun că Aron Ralston, care a devenit celebru după ce şi-a tăiat antebraţul drept cu un briceag, pentru a se elibera după ce a rămas captiv sub o stâncă, într-un canion din statul Utah, a fost arestat în oraşul Denver, informează huffingtonpost.com.

Americanul în vârstă de 38 de ani a fost transportat la penitenciarul din Denver - Downtown Detention Center -, duminică, fiind acuzat de agresiuni comise asupra unui minor. Raquel Lopez, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale, a spus că nu poate să ofere alte detalii până nu va sta de vorbă cu un poliţist specializat în cazuri de violenţă domestică.

Aron Ralston explora un canion din Utah în 2003 în momentul în care a fost prins sub o stâncă şi a fost nevoit să îşi taie unul dintre antebraţe pentru a se elibera. El a descris cu lux de amănunte această întâmplare nefericită într-o carte, iar povestea lui a fost adaptată ulterior pe marele ecran în filmul "127 de ore".

Aron Ralston va apărea în faţa unui tribunal din Denver în cursul zilei de luni.

Aron Ralston s-a căsătorit cu Jessica Trusty în 2009, iar cei doi au împreună un fiu, Leo, născut în 2010.

Filmul "127 de ore", regizat de Danny Boyle şi avându-l ca protagonist pe actorul James Franco, a primit şase nominalizări la premiile Oscar din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici