Andra şi Cătălin Măruţă au un băieţel

Cântăreaţa Andra şi vedeta Pro TV Cătălin Măruţă au devenit, miercuri dimineaţă, părinţii unui băieţel care a primit numele David, informează postul de televiziune.

442 afișări
Imaginea articolului Andra şi Cătălin Măruţă au un băieţel

Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţii unui băieţel

Ziua de 16 martie este cu siguranţă una dintre cele mai fericite pentru Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi au devenit părinţi, miercuri dimineaţă, când s-a născut David, primul lor bebeluş.

Moştenitorul aMăruţelor a venit pe lume în jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, şi a primit nota 10 la naştere. David are o greutate de 3,760 kilograme şi o lungime de 54 de centimetri şi este deja vedeta familiei.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea", recunoaşte Cătălin Măruţă, care aproape că nu îşi mai găseşte cuvintele de fericire. "Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că poţi simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a adăugat emoţionat prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV.

Atât bebeluşul, cât şi proaspăta mămică se simt foarte bine. Toţi prietenii şi colegii s-au bucurat alături de fericiţii părinţi, iar colegii de la "Happy Hour" i-au pregătit deja lui Cătălin Măruţă surprize la care nici nu visează pentru ediţia de miercuri seară a emisiunii, prima pe care o va prezenta în calitate de tătic.

David este primul copil al familiei Măruţă, însă Andra şi Cătălin au declarat în repetate rânduri că îşi doresc mai mulţi copii. Cei doi s-au căsătorit în 2008, pe 23 august, la Târgu Jiu, chiar de ziua Andrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici