"Bătălia de la Midway/ Midway", de Roland Emmerich, lider în box office-ul nord-american de weekend

Lungmetrajul "Bătălia de la Midway/ Midway", de Roland Emmerich, s-a situat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, cu încasări de 17,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

345 afișări
Imaginea articolului "Bătălia de la Midway/ Midway", de Roland Emmerich, lider în box office-ul nord-american de weekend

"Bătălia de la Midway/ Midway", de Roland Emmerich, lider în box office-ul nord-american de weekend

O producţie grandioasă, "Bătălia de la Midway", cu Woody Harrelson Mandy Moore, Patrick Wilson şi Luke Evans, urmăreşte povestea adevărată a incredibilei victorii obţinute de curajoşii piloţi şi comandanţi americani care, deşi depăşiţi numeric, au reuşit să învingă un adversar incredibil de puternic. Luptând pentru democraţie şi libertate, armata SUA a distrus flota japoneză în bătălia de la Midway, o confruntare epică purtată în aer şi pe apă care i-a condus pe Aliaţi către victorie şi a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, potrivit cinemagia.ro.

O premieră ocupă şi poziţia a doua a box office-ului nord-american, "Doctor Sleep", de Mike Flanagan, care a avut încasări de 14,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu Rebecca Ferguson şi Ewan McGregor în distribuţie, "Doctor Sleep" continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul "The Shining", o adaptare după romanul lui Stephen King.

Comedia "Se-ncinge treaba!/ Playing with Fire", de Andy Fickman, cu John Cena, Keegan-Michael Key şi John Leguizamo în distribuţie, a debutat pe poziţia a treia în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,8 milioane de dolari. În film, o echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi aşteaptă cea mai grea misiune din viaţa lor.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas", de Paul Feig (11,6 milioane de dolari), "Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate", de Tim Miller (10,8 milioane de dolari), "Joker", de Todd Phillips (9,2 milioane de dolari), "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil", de Joachim Rønning (8 milioane de dolari), "Harriet", de Kasi Lemmons (7,23 de milioane de dolari), "Zombieland: Rundă dublă/ Zombieland 2: Double Tap", de Ruben Fleischer (4,31 de milioane de dolari), şi "Familia Addams/ The Addams Family", de Greg Tiernan şi Conrad Vernonde (4,2 milioane de dolari).

Taguri:
box office,
sua,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici