Bernie Ecclestone o să fie tată de băieţel la 90 de ani. Sora cea mare a copilului are 65

Bernie Ecclestone, fost director executiv al Formula 1, va deveni tatăl unui băiat în acestă vara, relatează Daily Mirror.

6034 afișări
Imaginea articolului Bernie Ecclestone o să fie tată de băieţel la 90 de ani. Sora cea mare a copilului are 65

Bernie Ecclestone o să fie tată de băieţel la 90 de ani. Sora cea mare a copilului are 65

Miliardarul britanic va împlini în luna octombrie respectabila vârstă de 90 de ani. El împreună cu Fabiana Flosi în vârstă de 43 de ani vor avea primul copil împreună în acestă vara.
 
Ecclestone mai are 3 fete, cea mai mare are 65 de ani , iar cea mai mică 33 de ani. Copilul pe care îl aşteptă cu actuala soţie va fi astfel primul baiat.
 
Fabina şi-a exprimat dorinţa ca baiatul să nu aibă un gust pentru viteză.
 
„Sper să nu îşi exprime interesul pentru a face ceva în Formula 1".
 
Bernie Ecclestone a plecat de la conducerea Formula 1 în 2016 când a fost înlocuit cu Chase Carey după preluarea companiei de Liberty Media.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici