Cadavrul descoperit în urmă cu patru luni într-o râpă din Oregon aparţine unui actor din serialul Seinfeld

Un cadavru descoperit în luna iulie într-o râpă din statul american Oregon a fost identificat ca aparţinând actorului Charles Levin, cunoscut pentru rolurile jucate în seriale precum „Seinfeld" şi filme ca „Annie Hall", potrivit Associated Press.

12192 afișări
Imaginea articolului Cadavrul descoperit în urmă cu patru luni într-o râpă din Oregon aparţine unui actor din serialul Seinfeld

Cadavrul descoperit în urmă cu patru luni într-o râpă din Oregon aparţine unui actor din serialul Seinfeld

Pe 8 iulie, Jesse Levin a anunţat că tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a dispărut. Actorul, care locuia în Grant Pass, Oregon, fusese văzut ultima dată pe 27 iunie.

Pe 13 iulie, autorităţile au descoperit pe un drum impracticabil automobilul acestuia, având în interior rămăşiţele câinelui actorului. Lângă automobil a fost găsită o grămadă de haine. În aceeaşi zi, un cadavru a fost descoperit într-o râpă, însă abia pe 8 noiembrie acesta a fost identificat.

Proprietara casei în care locuia actorul de mai mulţi ani a declarat poliţiei că vânduse proprietatea, iar Levin trebuia să se mute pe 1 iulie. Poliţia a percheziţionat casa la momentul respectiv, dar nu a găsit nimic suspect.

Decesul actorului a fost unul accidental, potrivit platformei de ştiri Oregonian/OregonLive. Se pare că maşina actorului a rămas blocată, iar acesta a plecat să caute ajutor, însă a căzut în acea râpă de la o înălţime de aproximativ 100 de metri.

Levin a jucat în numeroase seriale TV de succes, printre care „Night Court", „Alice", „Hill Street Blues", „Doogie Howser, M.D.", dar şi în filme precum „The Golden Child" şi „This is Spinal Tap".

Taguri:
charles levin,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici