Cântăreaţa şi modelul Joanne Borgella a murit la vârsta de 32 de ani

Cântăreaţa şi modelul Joanne Borgella, care a concurat la emisiunea de televiziune "American Idol" în 2008, a murit, sâmbătă, la vârsta de 32 de ani.

20501 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa şi modelul Joanne Borgella a murit la vârsta de 32 de ani

Cântăreaţa şi modelul Joanne Borgella a murit la vârsta de 32 de ani (Imagine: Facebook)

Joanne Borgella era bolnavă de cancer şi a decedat sâmbătă, a anunţat familia cântăreţei pe pagina de Facebook a acesteia.

"Cu inimile pline de durere, suntem profund întristaţi să anunţăm decesul iubitei noastre Joanne", a spus familia artistei.

Joanne Borgella a devenit cunoscută după participarea la emisiunea "American Idol" în 2008. Cu trei ani înainte, aceasta a apărut în seria de televiziune "Mo'Nique's Fat Chance" şi a câştigat acest concurs al cărui scop era de a descoperi un model voluptos ideal. În ultimii ani, Borgella a lucrat ca model profesionist şi şi-a lansat propria linie vestimentară.

Anul trecut, Joanne Borgella a distribuit online o înregistrare video în care îşi informa fanii că a fost diagnosticată cu cancer şi maladia s-a extins la pieptul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici